REFLEX

Професионално студио за масажа

0
Масажи
0
Задоволни клиенти

Зошто Рефлекс?

Во нашето студио ќе пронајдете широка понуда на масажи кои ви ги решаваат постоечките, но и успешно го превенираат создавањето на идни проблеми.

Нашата специјалност

МАСАЖА ЗА ТРУДНИЦИ

Масажата за трудници е посебен третман прилагоден според потребите на секоја трудница. Помага при несоница и го ослободува стресот. Се намалуваат отоците на рацете и нозете, а истовремено се опушта болката во карлицата, мускулите и сл.
Масажата за трудници не се препорачува кај жени со зголемен ризик од предвремено породување.

БЕНЕФИТИ

Справување со стресот

Ослободување од болката

Подобрување на имунитетот

Подобрување на психо - физичката состојба

НАШИТЕ ТЕРАПЕВТИ

Ивона Димитровска

Физиотерапевт

Ангела Пуреовска

Физиотерапевт

Девви Индах Сри

Физиотерапевт

Благојка Стојанова

Физиотерапевт

Тамара Видина

Физиотерапевт

Мерис Шмаковиќ

Физиотерапевт

ТВОЕТО ТЕЛО ЗАСЛУЖУВА ПОДОБРА ВИТАЛНОСТ ЕНЕРГИЈА